Welkom op de Skincare website van Huidpraktijk Limburg

geplaatst in: Geen categorie | 1

 

Heeft u huidproblemen en wilt u er van af? Of wilt u problemen voorkomen? Dan bent u bij Huidpraktijk Limburg aan het juiste adres. Huidproblemen zoals rimpels, huidverslapping, couperose, pigment, acne, rosacea, droge huid, eczeem of een vette huid: het is voor ons een uitdaging om u een behandeling te geven die deze problemen voorkomen en/of wegnemen. Naast het voorkomen en aanpakken van huidproblemen bieden we nog een aantal extra’s om het plaatje compleet te maken. In ons behandelpakket bieden we ook permanente make-up, definitief ontharen en Cryo lipolyse aan. Ook voor huid verbetering van binnenuit kunt u bij Huidpraktijk Limburg terecht. We werken niet alleen aan de symptomen maar ook aan de oorzaak van het huidprobleem. Met jarenlange ervaring en diverse opleidingen kunnen wij onze expertise goed inzetten om problemen bij de kern aan te pakken. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede begeleiding om uw huid in topconditie te krijgen.Welkom op de Skincare website van Huidpraktijk Limburg

Op deze site vind u alles over onze top producten van QMSmedicosmetics en Deynique, maar ook de spraytan behandelingen, Henna brows en Hot wax.

Omdat wij een medisch cosmetisch instituut zijn en dus ook behandelingen doen met fillers, Botox, Plexr, huidtherapie en andere medische behandelingen, leek het ons handiger en overzichtelijker om de beauty/Skincar behandelingen apart te houden van onze medische. Vandaar deze 2de website om het gescheiden en makkelijker te houden.

Wilt u ook meer weten over onze Clinic behandelingen kijk dan ook op onze hoofd website  www.rimpelvrij.com

Voor onze cliënten hebben wij ook een QMSmedicosmetics webshop  www.collageen.nu

Veel plezier op onze Skincarpagina,heeft u nog vragen stel ze gerust

Een Antwoord

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Laat een reactie achter