Gratis 3D huidscan en proefbehandeling

geplaatst in: Blog Huidpraktijk Limburg | 0

 Vermindert lijntjes en rimpels Ontslakt de huid via het lymfesysteem. Dieptereiniging door het verwijderen van overtollig vet, talg en vuil Ontgifting van de huid Stimuleert de doorbloeding en vochtcirculatie Verbetert de opname van voedingsstoffen Verstevigt de huid Versterkt het bindweefs

Gratis 3D huidscan en proefbehandeling. Op 3 mei organiseren wij een Deynique promotie dag.

Eerst wordt er van uw huid GRATIS een huidmeting  gemaakt door een ervaren huidspecialiste met professionele huid meet apparatuur, 3D huidscan.

Het juiste advies begint met een goede huidanalyse. We maken daarvoor met onze speciale apparatuur een foto van je huid. We berekenen hoe de conditie van je huid is. De metingen worden opgeslagen zodat je na afloop van de behandelingen het verschil kunt zien.

 

 

Wat kan een 3D huidscan dan meten?

 • UV (zon)schade
 • De grootte van de poriën
 • Aantal rimpels
 • Diepte rimpels
 • Pigmentschade
 • Vochtgehalte
 • De hoeveelheid talg
 • De elasticiteit van de huid

 

Indien u besluit om met Deynique te gaan starten krijgt u van ons een gratis Bio face lifting behandeling twv €69

Geen wonder dat hier verbluffende resultaten mee gehaald worden!

 

ANTI-AGING MET DEYNIQUE

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijpen we bij Huidpraktijk limburg als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Met Deynique ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag.

 

Zonder operaties!

Benieuwd welk resultaat we bij u kunnen bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een meting en proefbehandeling op 3 mei.   

 

 

Wilt u ook een huidmeting en Deynique proefbehandeling?

Om te reserveren bel 045 528 6666

Let op alleen geldig op 8 februari!

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze clienten.

Huidpraktijk Limburg is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en cosmetische dermatologie samenkomen.

 

Huidinstituut in Parkstad uw QMS Medicosmetics huidspecialiste en schoonheidssalon in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg

 

 

Laat een reactie achter