Deynique Yin refiner linestop serum

geplaatst in: Blog Huidpraktijk Limburg | 0

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg? Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit Nieuwste behandelmethodes Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe. Betaalbare prijzen Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs. Wij nemen de tijd voor U Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht. Huidpraktijk Limburg is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en cosmetische dermatologie samenkomen  Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling? Neem dan contact met ons op: Huidpraktijk Limburg, Hoogstraat 181 Telefoon: 045-528 66 66 E-mail:huidverjonging@naturalbeautyparkstad.nl 06 40143937 (enkel voor whats-app) Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 via whats-app te bereiken, uitgezonderd feestdagen. Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste en schoonheidssalon in omgeving Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Deynique Yin refiner linestop serum.

Dit serum bestaat uit snel verstevigingde plantenextracten. Rimpels worden met het serum gevuld en droogheid verminderd.
De nieuwe versterkte huidstructuur vertoont direct een liftend effect, dat urenlang aanhoudt.

 

Wanneer aanbrengen?

Je wilt iemand verassen, verbluffen…en wel direct.
Met slechts een paar druppeltjes Yin Refiner verstevigt de huid in een handomdraai.

 

Hoe lang?

Jammer genoeg voor slechts een paar uur. De yin Refiner is een snelle lifter in de categorie “korte termijn effect”. De herstelwerking is gering.
Een langdurig effect laat je aan de Yin yang anti-ageing producten over.

TURBO LIFTER VOOR EEN GRANDIOZE VERSCHIJNING IN BELANGRIJKE UREN

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op:
Huidpraktijk Limburg, Hoogstraat 181 Telefoon: 045-528 66 66 E-mail:huidverjonging@naturalbeautyparkstad.nl
06 40143937 (enkel voor whats-app) Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 via whats-app te bereiken, uitgezonderd feestdagen.

Huidpraktijk Limburg uw huidspecialiste en schoonheidssalon in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

Laat een reactie achter