Huidpraktijk Limburg Body behandelingen

geplaatst in: Body | 0

Huidpraktijk Limburg Body behandelingen

Bij Huidpraktijk  Body kunt u ook  terecht voor een groot scala aan body behandelingen.

Zo bieden wij onder andere Cryolipolyse vet bevriezen, Lipolyse injecties, Plexr, Liposuctie, beenvaatjes verwijderen, lipomassage, needle shaping, Laserontharen en Cellulitisbehandelingen.

Er is steeds meer vraag naar behandelingen om de lichaamscontouren en/of lichaamshuid te verbeteren. Inmiddels  voeren wij de body behandelingen al sinds 2005 met succes uit.

Wij zullen er alles aan doen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wilt u meer informatie ? Dan bent u van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Klik op de onderstaande link en bekijk hier onze body behandelingen:

Huidpraktijk Limburg Body behandelingen

 

 

 

Waarom kiezen voor Huidpraktijk Limburg?

 1. Ervaren artsen en, huidtherapeuten en huidspecialisten
  Bij Huidpraktijk Limburg werken alleen BIG geregistreerde artsen die lid zijn van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Onze artsen hebben een verdiepende cosmetische opleiding gevolgd en garanderen goede kwaliteit
 2. Nieuwste behandelmethodes
  Onze specialisten zijn op de hoogte van de meest recente internationale ontwikkelingen en bezoeken regelmatig congressen. Wij passen de nieuwste en meest veilige behandelmethodes toe.
 3. Betaalbare prijzen
  Cosmetische behandeling moeten beschikbaar kunnen zijn voor iedereen. Om deze reden bieden wij dezelfde hoge kwaliteit behandeling aan voor een betaalbare prijs.
 4. Wij nemen de tijd voor U
  Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze cliënten. Door onze agenda niet overvol te plannen hebben we meer tijd over om echt naar u te luisteren en mee te denken over een behandeling die bij u past. Op deze manier werken wij aan een persoonlijke band met onze cliënten.
 5. Omdat wij u willen helpen uw huid in topconditie te krijgen en te behouden, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden. Om de beste resultaten te bereiken is goede begeleiding zeer belangrijk! Dus indien u een gratis huidanalyse en advies gesprek wilt tussen uw salonbehandelingen door dan kunt u altijd bij ons terecht.

Huidpraktijk Limburg  is het enige instituut in Parkstad waar het beste van schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en  cosmetische dermatologie samenkomen

 

Wilt u meer informatie, een gratis vrijblijvend intake gesprek of een behandeling?

Neem dan contact met ons op:

Huidpraktijk Limburg, Hoogstraat 181 6373 HS Landgraaf / Nieuwenhagen Telefoon: 045-528 66 66 E-mail:huidverjonging@naturalbeautyparkstad.nl

06 40143937 (enkel voor whats-app) Wij zijn 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 via whats-app te bereiken, uitgezonderd feestdagen.

Huidpraktijk Limburg uw Xo Plasma Deynique specialiste,Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste in omgeving
Parkstad, Heuvelland, Landgraaf, Klimmen, Kerkrade, Maastricht, Brunssum, Heerlen, Zuid Limburg, Limburg, Sittard

 

Laat een reactie achter